Gálavacsora
Időpont: 2024. június 29. 21:00-01:00
Helyszín: Brasserie
Elegáns gálavacsora zárja a Winelovers X második napját, melyen egy exkluzív három fogásos vacsora mellett 6 különleges tétel kóstolására is sor kerül. Ezen túl a rendezvényen résztvevő kiállító borászok közül is többen képviseltetik magukat a vacsorateremben, akiknek standjainál 30+ további tétel kóstolására is lehetőség nyílik. A vacsorán részt vesz valamennyi zsűritag, a nemzetközi kereskedők, akik kimondottan a borverseny miatt utaznak Budapestre, valamint a HoReCa szektor hazai képviselői és involvált borfogyasztók. A gálavacsora így egy exkluzív borszakmai találkozó is lesz egyben, mely jó hangulatú, felszabadult környezetben kínál lehetőséget a nemzetközi és hazai kapcsolatépítésre is.
Menü
Előétel

Helyi lazac pisztráng házilag pácolva ecetes uborka tartárral, tejszínes és párolt tengeri spárgával
Főétel

Vajas sült őzgerinc “Átrium” módra, hurka krémmel, karalábéval, vad fekete bogyóval és vörösboros jus-val
Desszert

Nyári eper, krémes modenai fehér balzsamos fagylalt, ropogós eper habcsók, eper zselével
Alternatív Menü
Előétel

Sóban sült arany cékla, tengeri spárgával, fekete fokhagymával, és vegán "feta sajttal"
Főétel

Sült portobello gomba, fa szénen pirított póréhagymával, lila burgonyával, szójás – gomba jus-val
Desszert

Desszert:Nyári eper, eper zselével, tofu krémmel, és pirított zabbal
A gálavacsorán való részvétel díja: 45.000 Ft/fő
A jegyár tartalmazza:
A 3 fogásos ültetett gálavacsorát
6 tételes borsort a vacsorához (fogásonként 2 bor)
további 30+ tételt a vacsoratérben kiállító borászok kínálatából
ismerkedési és networking lehetőséget a vacsorán résztvevő zsűritagokkal, nemzetközi buyer-ekkel és borászokkal.

A változás jogát fenntartjuk!
Gala Dinner
Date: June 29, 2024 (from 9:00 PM to 01:00 AM)
Location: Brasserie
An elegant gala dinner will close the second day of Winelovers X, with an exclusive three-course dinner and tasting of 6 special lots. In addition, many of the exhibiting winemakers will be represented in the dinner room, with 30+ additional batches available for tasting at their stands. The dinner will be attended by all the judges, international merchants who are travelling to Budapest specifically for the wine competition, as well as representatives of the HoReCa sector in Hungary and wine consumers. The gala dinner will thus be an exclusive wine trade meeting, offering an opportunity for international and domestic networking in a good atmosphere.
Menu
Starter

Locally caught home cured salmon trout with a pickled cucumber tartar buttermilk, and poached sea asparagus
Main course

Atrium butter roasted loin of venison with a smooth black pudding crema, kohlrabi wild black berry and red wine jus
Dessert

Summer strawberries, creamy white Modena balsamic ice cream crisp strawberry meringues, strawberry gelee
Alternative menu
Vegan starter

Salt baked golden beetroot, sea asparagus black garlic, vegan “feta cheese”
Vegan main course

Roasted portobello mushroom charred leeks, purple potato soy mushroom jus
Vegan dessert

Summer strawberries, strawberry gel tofu cream, toasted oats
Gala dinner costs: 45.000 HUF / person
The ticket price includes:
3 course seated gala dinner
6 batches of wine with dinner (2 wines per course)
30+ other wines from the range of winemakers exhibiting in the gala room
meeting and networking opportunities with judges, international buyers and winemakers

We reserve the right to make changes!