Pop-up előadások
A Winelovers márka egyik fő célkitűzése az igényes, minőségi, újdonságokra nyitott, önálló érték- és véleményalkotásra képes fogyasztó képzése, olyan borfogyasztó közösség kinevelése mely hazánkban a minőségi borfogyasztás és az ismeretszerző borkóstolás katalizátora lehet a teljes borfogyasztó társadalom tekintetében. Emiatt az edukációt rendezvényünk központi elemévé tesszük, s egyik legfontosabb célunknak azt tűzzük ki, hogy vendégeink minél több ismerettel és oktatási anyaggal gazdagodjanak az esemény során. Partnerünk ebben hazánk első, egyben legrégebbi boriskolája a Borkollégium, valamint a borfogyasztók oktatását világszinten egységes sztenderdek mentén lebonyolító londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust.
Az oktatás egyik pillérét ingyenes, kötetlen, rövid (30 perces) minden alkalommal 3 borra épülő, szőlőfajta vagy borvidék fókuszú vezetett borkóstolók jelentik majd mind hazai, mind pedig nemzetközi borokkal. A hazai borok pop-up előadásai a Valletta 2. teremben, a nemzetközi borok pop-up előadásai pedig a nemzetközi teremben (Exhibition Centre) kerülnek megrendezésre. Az előadások szőlőfajta vagy borvidék fókuszúak lesznek a szőlőfajta orientált WSET középfok és a borvidék fókuszú WSET felsőfok tanfolyamokhoz kapcsolódóan, s azok szisztematikus kóstolási segédletek alapján történik a borok jellemzése. Egy alkalommal maximum 30 fő vehet részt a vezetett kóstolón.
Magyar bor pop-up előadások
Kezdési időpontok és tematikák:
 
 
Nemzetközi bor pop-up előadások
Kezdési időpontjai és tematikák:
 
 
A Prémium párlat pop-up előadások
A borok mellett prémium párlat stand is helyet kap a rendezvényen, ahol a párlatokra is nyitott közönség számára szintén szervezünk pop-up előadásokat a standhoz kapcsolódóan (a Royal Lounge Foyer területén). Ezek az előadások 1.500 Ft/fő áron vehetők majd igénybe, valamint a prémium párlat standon történt minden 5.000 Ft elköltése esetén 1 db ingyenes részvételre jogosító előadás kupont kapnak vendégeink, melyet a nap folyamán szabadon felhasználhatnak. Egy alkalommal maximum 12 fő vehet részt a vezetett kóstolón.
 
Kezdési időpontjai és tematikák:
 
A változás jogát fenntartjuk!