Jövő borfogyasztója

A Winelovers márka egyik fő célkitűzése az igényes, minőségi, újdonságokra nyitott, önálló érték- és véleményalkotásra képes fogyasztó képzése, olyan borfogyasztó közösség kinevelése mely hazánkban a minőségi borfogyasztás és az ismeretszerző borkóstolás katalizátora lehet a teljes borfogyasztó társadalom tekintetében. Emiatt az edukációt rendezvényünk központi elemévé tesszük, s egyik legfontosabb célunknak azt tűzzük ki, hogy vendégeink minél több ismerettel és oktatási anyaggal gazdagodjanak az esemény során. Partnerünk ebben hazánk első, egyben legrégebbi boriskolája a Borkollégium, valamint a borfogyasztók oktatását világszinten egységes sztenderdek mentén lebonyolító londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust. Oktatni, képezni, formálni minél fiatalabb korban lehet az embereket. Örvendetes tény, hogy egyre csökken a bortanfolyamokra beiratkozó hallgatók átlagéletkora, gyakran 18. életévüket épphogy csak betöltő személyek jelentkeznek bevezető vagy alapfokú képzésre. Rendezvényünk a 18-25. éves életkorú fiatalokat a jövő borfogyasztóiként kezeljük és közülük 200 fő számára kedvezményes árú belépőjegyet biztosítunk.

A jövő borfogyasztója, olyan 25 év alatti borkedvelő, aki aktívan érdeklődik a borok világa iránt.Az alábbi űrlap kitöltésével te is jelezheted szándékodat a Winelovers Grand rendezvényen történő kedvezményes árú jegy megvásárlása kapcsán.

A „Jövő borfogyasztója” jegy ára 4.900 Ft/fő és maximum 200 db áll rendelkezésre belőle!

A jegyvásárlás feltételei:
  • 18-25 év közötti életkor
  • Kötelező részvétel egy 45 perces vezetett kóstoló tréningen egy erre a célra kialakított teremben, mely a rendezvénytéren kívül, a hotel földszintjén található. A kóstolón 4 bor segítségével ismerkedhetsz meg az örömszerző borivás és az ismeretszerző borkóstolás közötti különbséggel, a bort alkotó szerkezetei elemekkel, azok felismerésének technikáival, a borok minőségét befolyásoló tényezőkkel, valamint a borok eltarthatóságának, palack érlelhetőségének feltételeivel. A konkrét borsor kialakítás alatt. Az előadásokat a Borkollégium oktatói vezetik.
  • az alábbi űrlap kitöltése
Jelentkezés

A rendezvény ideje alatt összesen 5 alkalommal indul vezetett kóstoló a különteremben: 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 és 16.00 órakor. A kóstoló végén egy pecséttel igazoljuk részvételedet, s csak ennek birtokában veheted fel a regisztrációnál a karszalagot.